All ProductsBest SellersNew ProductsSale Products

Filter By

Close
Filter By
Price

Filter op prijs

17 Products

  • blankblank

    Jill

    79,95
  • blankblank

    Cato

    79,95
  • blankblank

    Rosie

    79,95
  • blankblank

    Lou

    79,95
  • blankblank

    Frae

    79,95
  • blankblank

    Fenna

    79,95
  • blankblank

    Bibi

    69,9579,95
  • blankblank

    Donna

    69,9579,95
  • blankblank

    Holly

    69,9579,95
  • blankblank

    Hannah

    69,95
  • 30% Sold Out
    blankblank

    Teddy

    48,95 69,95
  • 30%
    blankblank

    Aki

    48,95 69,95
  • 30%
    blankblank

    Nora

    48,95 69,95
  • 30%
    blankblank

    Giuliana

    48,95 69,95
  • 30% Sold Out
    blankblank

    Quinn

    41,95 59,95
  • 30%
    blankblank

    Kiki

    41,95 59,95

Stijlvolle dames zonnebril

Dames zonnebrillen zijn niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een essentieel item voor het beschermen van uw ogen tegen de schadelijke straling van de zon. Ultraviolet (UV) straling kan schade aan de ogen veroorzaken en kan op de lange termijn zelfs leiden tot staar. Een goede dames zonnebril biedt bescherming tegen deze schadelijke straling en vermindert vermoeidheid van de ogen en hoofdpijn.

Soorten dames zonnebrillen

Er zijn veel verschillende soorten dames zonnebrillen beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende:

Aviator zonnebrillen
De aviator zonnebril is een klassieker en staat bekend om zijn druppelvormige lenzen en dunne metalen montuur. Deze zonnebril biedt een goede dekking en heeft een tijdloos ontwerp dat goed past bij elke outfit.

Wayfarer zonnebrillen
De wayfarer zonnebril is een andere klassieker en heeft een dik, vierkant montuur. Het ontwerp is populair sinds de jaren ’50 en past bij verschillende gezichtsvormen.

Cat eye zonnebrillen
De cat eye zonnebril heeft een opvallend ontwerp en is vooral populair onder vrouwen. De monturen zijn vaak gemaakt van kunststof en hebben een uitgesproken vorm die doet denken aan de ogen van een kat.

Oversized zonnebrillen
De oversized zonnebril is een trendy en modieuze keuze. Deze zonnebril heeft grote lenzen en een opvallend montuur en biedt een goede bescherming tegen de zon.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een zonnebril?

Bij het kiezen van een dames zonnebril zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden:

Lenzen
Het is belangrijk om lenzen te kiezen die 100% bescherming bieden tegen UV-straling. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het kleur van de lenzen. Grijze lenzen zijn geschikt voor heldere omstandigheden, terwijl bruine lenzen beter zijn voor bewolkte dagen.

Pasvorm
Een goede pasvorm is essentieel voor een comfortabele en effectieve dames zonnebril. De bril moet goed op het gezicht zitten en niet te strak of te los zitten.

Montuur
Het montuur moet passen bij de vorm van uw gezicht. Mensen met een rond gezicht passen beter bij hoekige monturen, terwijl mensen met een hoekig gezicht beter passen bij ronde monturen. Daarnaast moet u ook rekening houden met uw persoonlijke stijl en voorkeuren bij het kiezen van een montuur.

Materiaal
Dames zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals kunststof en metaal. Kunststof monturen zijn vaak lichter en duurzamer, terwijl metalen monturen stijlvoller en eleganter kunnen zijn.

Hoe kunt u uw dames zonnebril onderhouden?

Om ervoor te zorgen dat uw dames zonnebril zo lang mogelijk meegaat en effectief blijft, zijn er een aantal tips die u kunt volgen:

Reiniging
Gebruik een zachte, pluisvrije doek om uw dames zonnebril schoon te maken. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of papieren handdoeken, omdat deze krassen kunnen veroorzaken.

Opslag
Bewaar uw dames zonnebril in een beschermhoes wanneer u hem niet gebruikt om krassen en beschadigingen te voorkomen. Zorg ervoor dat u de zonnebril niet blootstelt aan extreme temperaturen of vochtigheid.

Reparatie

Als uw dames zonnebril beschadigd raakt, breng hem dan naar een professional voor reparatie. Probeer de bril niet zelf te repareren, omdat dit tot verdere schade kan leiden.