Een bestelling kun je eenvoudig en gratis retourneren tot 30 dagen na ontvangst. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via service@ikkifashion.com.

De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn. Uiteraard mag het product wel gepast worden om te kijken of het aan je verwachtingen voldoet. Het is niet de bedoeling om in het geval van een horloge de band te verstellen. Zorg ervoor dat de artikelen met de originele labels in de originele verpakking zijn verpakt en vergeet niet het bijgeleverde retourformulier in te vullen. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour
terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Ikki Fashion BV
Rooseveltstraat 14-L
2321BM LEIDEN
info@ikkifashion.com
071-5134575 

Meld het ons!

Meld het ons!

Door een email te sturen naar onze Klantenservice, met je naam en ordernummer van het product dat je wilt retourneren, kunnen wij jouw retour sneller verwerken. Het is niet verplicht om je retour aan te melden. Maar door dit wel te doen heb je sneller je geld retour of een vervangend product in huis.

Retouretiket

Vraag een retouretiket aan.

Als je gratis wilt retourneren sturen wij je graag een verzendetiket toe. Je kunt een verzendetiket aanvragen bij onze Klantenservice. Vergeet niet je ordernummer door te geven!